Audienta record la Gala Feeric Fashion Week

Cea de-a 11-a editie a celei mai creative saptamani a modei din Europa, Feeric Fashion Week, s-a incheiat sambata seara pe pasarela amenajata in Piata Mica, in fata unei audiente record. Piata a fost umpluta pana la refuz de sibienii și turiștii dornici sa vada colectiile celor opt designeri ce au prezentat in Gala Feeric.

Ultima zi a festivalului a inceput intr-un spatiu reprezentativ pentru istoria Sibiului, in sala festiva a Bibliotecii Astra. Minunatul decor al acestei incaperi incarcata de istorie a pus in valoare o colectie creata la celalalt capat al globului. Perla Orientului este colectia semnata de designerul din Hong Kong, Cindy Alan, și este inspirata din arhitectura orasului asiatic, o fuziune intre Est și Vest exprimata prin culorile vibrante reprezentative pentru Hong Kong.

Tot din Asia, din Thailanda de aceasta data, a sosit la Sibiu designerul Mondovi, cu o colectie intitulata Le Reve – Visul. Colectia imbina rochii vaporoase, din materiale fine, elegante, cu lenjerie delicata, provocatoare. Colectie perfecta pentru a fi prezentata la umbra Turnului Olarilor, pe strada Cetatii.

Cel mai asteptat eveniment al intregului festival, Gala Feeric, a inceput la lasarea serii in Piata Mica, sub arcadele unei alte cladiri reprezentative pentru orasul Sibiu, Casa Artelor. Evenimentul a fost prezentat de vedeta TV Cosmina Pasarin și redactorul șef al revistei LaPalme Magazine din Los Angeles, Derek Warburton. Cei doi amfitrioni au prezentat nu mai putin de opt colectii, care mai de care mai diferite. Ioana Calin a deschis seria prezentarilor cu noua ei colectie de rochii de mireasa, creatii absolut superbe. Fiecare piesa a colectiei Casi Wear a exprimat fuziunea dintre dragostea pentru arta și frumosul clasic, dupa cum iși descrie designerul propria colectie.

Piesele prezentate au la baza pasteluri fine de matase, presarate cu detalii pretioase cum ar fi perlele, penele sau alte elemente de cristal. Acompaniata la vioara, cea de-a treia colectie a serii semnata Dandry Fashion, o colectie complet alba, evidentiata doar prin accesoriile fine menite sa puna in valoare piesele. Brandul romanesc Caresta a oferit o noua colectie impresionanta de genti, starnind invidia multor doamne din public.

Apoi a venit randul pantofilor creati de Traces of Heels, o colectie plina de culoare și personalitate. Cielle Couture, Luna Morgaciova și Alina Moza au incheiat cea de-a 11-a editie a Feeric Fashion Week cu colectiile lor pentru sezonul toamna-iarna, colectii ce ar putea fi prezentate in orice show-room din Europa.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu și de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri: Ford prin Mecatronics Sibiu, Lillet, Wella, Paese, Boromir, Redal Expo, Școala de șoferi Prima, Buonavista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *