Brukenthal Fest

Eveniment de tinuta la Palatul Brukenthal din Avrig, alaturi de artisti celebri. In ordine alfabetica: Ricky Dandel si Florin Piersic, pentru o seara relaxanta de vara, pe 10 august a.c., cu amintiri dintre cele mai placute, chiar la poalele Carpatilor Transilvaneni, intr-un decor mirific, un ansamblu arhitectural baroc, unic in Europa, ce a fost Resedinta de Vara a lui Samuel von Brukenthal.

Lasati-va purtati de farmecul gradinilor baroce din secolul al XVII-lea, de glasul si talentul inconfundabil al lui Ricky Dandel si farmecul actoricesc inegalabil al lui Florin Piersic! Pretul unui bilet este de 99 lei si se vor gasi in numar limitat, ceea ce face din acest eveniment unul exclusivist. Locurile vor fi cu scaune! Biletele se pot procura de pe startickets.ro!

Noul invitat pe lista scurta este autorul austriac Bernhard Moestl, care va sustine vineri, 10 august, un seminar cu totul special, inainte de momentele artistice semnate de catre Ricky Dandel si Florin Piersic.

De asemenea, festivalul isi extinde orizontul si in zilele de 11 august si 12 august, avand, astfel, la dispozitie un intreg weekend in care va puteti destinde, totul intr-o ambianta aparte, educativa si distractiva.

Activitatile de care veti beneficia cu biletul de 99 lei, pe langa spectacolele oferite, sunt:

  • vizitarea expozitiei sasesti din incinta Palatului;
  • vizitarea expozitiei medievale din incinta Palatului;
  • acces la locul de joaca si ferma; • tura cu trasura si ponei, pentru copii;
  • biletul ofera un discount de 10% la servirea mesei in restaurant in ziua concertului Ricky Dandel;
  • discount de 50% la un pachet FEST de toamna pentru lunile octombrie si noiembrie 2018;
  • discount 50% pentru o noapte de cazare in Hotel of Ice – martie 2019;
  • acces la piscina si acces la sala de fitness in zilele cu evenimente 10-12 august 2018.

In aceasta fosta resedinta de vara, “Micul Schönbrunn” sau “Versailles-ul romanesc”, unicul parc baroc ce mai exista astazi in Romania, va concerta Ricky Dandel, ce isi va face aparitia cantand chiar din balconul Palatului, iar farmecul actoricesc inconfundabil a lui Florin Piersic va aduce incantare si multe zambete pe chipurile tuturor celor prezenti. Situata idilic in mijlocul parcului, Oranjeria este punctul de atractie principal pentru vizitatorii ansamblului Brukenthal. In calestile trase de ponei vor fi prezenti acordeonisti, care vor interpreta vechi melodii sasesti!

German Quality Entertainment are ca domeniu de activitate organizarea de evenimente muzicale si s-a consolidat, in vara anului 2014, prin intermediul cunoscutului om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher, cu o experienta in aceasta activitate de peste 25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *