Atentie la falsi angajati Apa Tarnavei Mari!

In urma cazurilor semnalate in ultimele zile, in care anumite persoane s-au prezentat la usile mediesenilor si, sub pretextul ca sunt angajati ai companiei Apa Tarnavei Mari, au patruns in imobile, unde au pagubit clientii cu diferite sume de bani pentru „serviciile prestate” si au sustras bunuri din casele acestora, compania Apa Tarnavei Mari face o serie de recomandari pentru a evita astfel de situatii neplacute:

  • Nu permiteti accesul in locuinta dvs. decat acelor reprezentanti ai societatii Apa Tarnavei Mari care au asupra lor o legitimatie de serviciu. Va recomandam sa examinati acest document cu atentie, iar, in cazul in care aveti cea mai mica suspiciune, sa contactati societatea noastra pentru informatii suplimentare, la numerele de telefon: 0269/845919, 0269/830828, 0269/841425.
  • Conform Legii 241 (rp 2), limita de competenta a operatorului este domeniul public, asadar reprezentantii companiei nu executa lucrari sau verificari la retelele interioare.
  • Angajatii societatii noastre nu pretind si nu incaseaza sume de bani la domiciliul clientilor, asadar refuzati plata pe loc catre presupusii angajati ai operatorului! Valoarea serviciilor prestate de reprezentantii ATM se regaseste distinct pe o factura separata de prestari servicii, aferenta lunii respective. Contravaloarea facturii se plateste la casieriile operatorului, la terminalele de tip Paypoint si Payzone sau prin virament bancar, in conturile indicate pe factura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *