DPO. Noua functie la mare cautare

Incepand cu data de 25 MAI 2018 a intrat in vigoare  REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECTIA DATELOR ( GDPR ) ce presupune modul de gestiune si prelucrare a datelor personale ale angajatilor si clientilor. Toate institutiile publice (cu exceptia instantelor de judecata), companiile a caror activitate principala consta in operatiuni de prelucrare a datelor care necesita o monitorizare periodica si sistematica pe scara larga a persoanelor vizate, precum si companiile care prelucreaza, pe scara larga categorii speciale de date, sunt obligate sa angajeze un responsabil cu protectia datelor personale –Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal (DPO – Data Protection Officer), sa instruiasca un angajat deja existent sau sa incheie un contract cu un DPO extern.

Companiile si orice alte entitati ce nu vor respecta noile reguli privind protectia datelor, prevazute de GDPR, vor risca amenzi de pana la 20 milioane euro sau 4% din cifra de afaceri, oricare dintre acestea este mai mare.

Angajatorii care doresc instruirea unei angajat pentru a ocupa pozitia DPO-ului sau persoanele fizice care vor sa imbratiseze aceasta noua ocupatie sunt asteptate sa acceseze cursul de pregatire organizat de Staff 2000 in perioada 05-07 IULIE 2018. Pregatirea se realizeaza cu traineri  recunoscuti la nivel national ce  instruiesc participantii sa implementeze corect noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal cu scopul de a evita amenzile uriase.  Pentru informatii suplimentare accesati  www.staff2000.ro

Informatii suplimentare se obtin la  0744-284234, 0269-215808.

NOTA: Inscrierile se efectueaza in limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *