Postul de radio goFM va emite si de la Sibiu

Postul de radio goFM va emite si in Sibiu, pe frecventa de 90,4 FM. Dupa castigarea concursului organizat de CNA in perioada 4-6 iunie 2018 la Bucuresti, membrii consiliului, Rasvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Orsolya Borsos, Florin Gabrea au decis ca frecventa de 90,4 FM sa ajunga la goFM.

Radioul, lansat inca din primavara anului 2008 de colegul nostru Laurentiu Sever LUP, a strans in acesti ani ore importante de emisie si mai ales interviuri unice, printre care cele realizate cu Cesaria Evora sau Leonard Cohen.


goFM si-a propus sa-si inceapa drumul in eterul sibian, in orasul unde s-a si nascut, iar CNA a considerat ca intr-adevar acest post de radio merita sa parcurga frecventele locale. Marius Dumitrescu (reprezentantul AVE CONCRETE MEDIA – detinatorul licentei), impreuna cu Laurentiu Sever LUP au realizat pentru acest proiect media trei studiouri, la Sibiu, Pitesti si Munchen de unde vor transmite emisiuni tematice stricte si duplexuri radio cu Italia, Spania si Germania.
“Ne propunem sa colaboram strans si cu publicul mediesean, pe care-l respectam prin perspectiva de a intreprinde actiuni la nivel judetean”, mi-a declarat in exclusivitate Laurentiu Lup, fost redactor la Radio Ring. goFM.ro are, la acest moment, un program de 24/24 ce transmite melodii pe formatul Adult Contemporary.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *