Peste 100 de antreprenori si directori au participat la conferinta “Afaceri, bani, emotii”

Club Medias Networking si Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave ASITAR Tarnaveni, in parteneriat cu Hotel BinderBubi au organizat vineri, 18 mai a.c., conferinta “Afaceri, bani, emotii”. La eveniment au participat peste 100 de antreprenori si directori din companii din zona Transilvaniei. Evenimentul a debutat cu prezentarile antreprenorilor locali – doamna Daciana Hincu – Vizual Med, domnul Oliviu Petru – Cramele Petru, Radu Diac – Calatoreste cu Radu by Holiday Leader (interventie video din Egipt) si Feri Teglas – Vitamina Group. Dupa o pauza de cafea si networking evenimentul a continuat cu primul invitat special Zoltan Veres – trainer, coach, autor si expert in inteligenta emotionala.

Tema prezentarii a fost “Cum iti conduc emotiile business-ul” si a atins elemente ce tin de obiceiuri emotionale, autosabotare, motivatie, mecanismele inteligentei emotionale, diferenta intre femei si barbati si alte subiecte care tin de modul de relationare intre corp emotional si rational.

Dupa pauza de pranz si networking, Lorand Soares Szasz, binecunoscut speaker, trainer si antreprenor a sustinut training-ul “ABCdarul in afaceri – De ce esueaza majoritatea firmelor si cum poti construi  o afacere succes” prezentand tehnici si metode pentru cresterea afacerilor, recrutarea personalului si HR si elemente de marketing si promovare. Dupa o alta pauza de cafea si networking a urmat training-ul sustinut de Eusebiu Burcas pe tema “abcDarul Gestionarii Banilor”, training la care s-au dezbatut elemente legate de investitii, surse de finantare, francize, oportunitati, bugete, arhitectura financiara si asa mai departe.

Dupa o sesiune de concluzii, evenimentul s-a incheiat printr-o degustare de vinuri oferita de Cramele Familia Petru. Evenimentul a fost moderat de Dan Ioan Popsor (ASITAR) si Anamaria Teglas (Happy Blog).

Organizatori: Clubul Medias Networking, Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave  ASITAR

Partener Principal: Hotel BinderBubi Medias

Sponsori: Deocon, Calatoreste cu Radu by Holiday Leader, Demalex Com, FAER, Vizual Med, Siterom

Parteneri: Tiger Studio, Sweet Dalia, familiaPetru.ro, TV Adler Trading, Vitamina Marketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *