Inaugurarea noului sediu al firmei Dressel+Höfner International SRL

Zilele viitoare firma Dressel+Höfner International SRL isi inaugureaza noul sediu. Evenimentul este programat joi 17 mai 2018, ora 10.00, Str. Rora Mare, Nr. 75.

Cu o experienta bogata, 15 ani de activitate in domeniu si continuam sa dezvoltam in continuare atat procesul de injectare mase plastice cat si cel de stantare tabla pentru industria automotive. Dorim ca si pe viitor sa mentinem aceleasi standarde inalte cu care v-am obisnuit, atat in ceea ce priveste procesul tehnologic, cat si instruirea personalului nostru”, spun reprezentantii companiei.

Firma Dressel+Höfner International SRL detine in prezent 20 masini injectie mase plastice dotate cu cele mai inalte standarde de automatizare, de diferite capacitati, stante, aparat trovalizare cat si partea de asamblare si montaj. De asemenea, scularia existenta deserveste direct productiei.

Incepand cu anul 2018, firma Dressel+Höfner International SRL face parte din renumitul grup Welp care este unul din principalii furnizori premium pentru producatorii internationali de autoturisme si autoutilitare. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea masinilor individuale, inclusiv blindarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *