Alege sa te alaturi salvatorilor de profesie!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu demareaza procedura de recrutare, prin incadrare directa, a unui post de ofiter specialist I in cadrul Inspectiei de Prevenire – Compartimentul Avizare-Autorizare.

Cererile de inscriere pot fi depuse, in perioada 26.04-03.05.2018, la structura de resurse umane din cadrul inspectoratului, in fiecare zi lucratoare, in intervalul orar 09.00-15.00, iar dosarul de recrutare necesar participarii la concurs, in perioada 11-25.05.2018.

Examenul va fi structurat pe doua componente, constand in sustinerea unor probe eliminatorii la educatie fizica, prin parcurgerea traseului aplicativ, in data de 05.06.2018, respectiv a testului scris de verificare a cunostintelor, in data de 12.06.2018.

Toti cei care doresc sa urmeze o cariera militara si detin competentele aferente postului vacant mentionat mai sus, pot consulta site-ul oficial al ISU Sibiu, sectiunea “Cariera”. Informatiile fac referire la graficul derularii concursului, modalitatile de inscriere si participare, conditiile de recrutare, probele de selectie si criteriile de departajare a candidatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *