Atti Bike Med mi-a pregatit bicicleta pentru vara

In urma cu cativa ani, mi-am cumparat o bicicleta de la magazinul care era situat pe str. Tarnavei, in Medias. De atunci, odata cu sosirea primaverii, inainte sa ies la miscare cu bicicleta, ii fac o vizita lui Attila Szakacs, ca sa-i faca un service.
In acest an, Attila si-a deschis magazinul Atti Bike Med, unde mestereste toata ziua la biciclete. Fiind un tip care pune suflet in ceea ce face, Attila pregateste fiecare bicicleta ca si cum ar fi a lui, asigura servicii de consultanta, intretinere si reparatii in service-ul aflat in magazin.
In momentul in care i-am dus bicicleta, am vizitat si magazinul, am discutat despre noile cauciucuri pe care le-am dorit si alte accesorii care necesitau sa fie schimbate.
De fiecare data cand merg dupa bicicleta, am impresia ca Attila imi da alta mai buna. Recomand cu incredere sa ii faceti o vizita lui Attila daca vreti sa va cumparati o bicicleta sau daca aveti vreo problema cu cea veche.
In magazin gasesti, pe langa diferite tipuri de biciclete pentru adulti si copii, si alte componente sau accesorii. Toate piesele bicicletelor recomandate si comercializate de Atti Bike Med sunt de calitate exceptionala si asigura o buna functionare in timp, medieseanul colaborand cu brandurile Merida, Cube, Sprint si Neuzer. Catalogul Bikefun 2018 este disponibil in magazin.
Magazinul Atti Bike Med este situat pe Soseaua Sibiului nr.134 si este deschis de luni pana vineri, intre orele 9-17. Pentru detalii, poti suna la numarul de telefon 0724 043 169. In incinta magazinului se fac inscrieri pentru competitia de mountainbike ”Colinele Blajelului”.

Un comentariu


  1. Noi i-am luat copilului a doua bicicleta deja de la el, ne place mult cat de atent e la detalii gen marime potrivita, raport calitate-pret si tot felul de chichite la care noi nu ne pricepem, dar ne usureaza deplasarea si putem alege un produs potrivit pentru experienta noastra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *