O medieseanca si-a deschis un serviciu de petsitter in Bucuresti

Dupa ce a incercat mai multe joburi, o medieseanca s-a hotarat sa faca ceea ce ii place ei cel mai mult, sa fie in preajma animalelor. Dragostea pentru animale s-a transformat in job pentru Cristina Csoric, care ofera servicii de plimbat catei si cazare pentru animale de companie in Bucuresti, si face asta din pasiune si cu multa dragoste.

”De mica mi-au placut enorm pisicile si cainii si eram vesnic inconjurata de blanosi. Experienta mea cu animalutele ma ajuta sa ofer un serviciu de calitate, in siguranta si cu beneficii maxime, atat pentru stapani, cat si pentru patrupezi. Pot calma si linisti catelul tau energic oferindu-i miscarea zilnica atat de necesara, iar de pisica ta voi avea grija oricat ar fi de mofturoasa, atunci cand esti plecat”, spune medieseanca pe care de curand am vazut-o si la stirile de la Antena 1.

”Tina’s Pets este un serviciu nascut din pasiune si dragoste pentru animalele de companie si este alternativa ideala pentru stapanii care nu doresc sa-si lase animalutul intr-un pet-hotel rece sau in grija unor persoane nespecializate (vecini/prieteni, etc).

Prin serviciile pe care le ofer, ajut stapanii de animale sa isi organizeze mai bine programul, fara griji legate de cainele sau pisica lor, cu beneficii directe si imediate pentru animal. Vor avea un animal mai docil si mai echilibrat cand se intoarce de la o plimbare lunga si astfel au mai multa liniste in casa si in familie.

Pot fi siguri ca animalul lor este in siguranta cu mine, fie ca il plimb in jurul blocului, in parcurile special amenajate, sau am grija de el cat timp sunt plecati. Nu va fi lasat nici o secunda nesupravegheat si imi iau intotdeauna toate masurile de precautie necesare”, adauga Tina.

Detalii despre Tina’s Pets gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *