Concurs creatie “Ziua Internationala a Pamantului” 2018

Inca din 1970, data de 22 aprilie este cunoscuta ca si “Ziua Internationala a Pamantului”. La nivel global, milioane de persoane din diferite organizatii, scoli, gradinite si institutii folosesc acest prilej pentru a trage un semnal de alarma cu privire la degradarea mediului inconjurator si necesitatea protectiei acestuia.

Asociatia Dianthus se alatura initiativelor de protectia mediului printr-un concurs de creatie adresat elevilor scolilor generale din Medias. Cei mici sunt provocati sa creeze desene si eseuri avand ca tema “Pamantul – marea noastra casa”.

Juriul este alcatuit din reprezentati ai Asociatiei Dianthus iar calendarul evenimentului este:

  • 11-18 aprilie – primirea creatiilor – desene/eseuri – se vor centraliza la Scoala Generala nr. 5 – dna Sanda Briciu ( concurs desene clasele 1-4, desene si esee clasele 5-8)
  • 23 aprilie – Premiere si expunere la Muzeul Gazelor Naturale Medias – (premiile constau in diferite jocuri si echipamente sportive)

Persoane de contact :  Feri Teglas – feri.teglas@gmail.com, 0744828120,  Sanda Briciu – sandabriciu@gmail.com, 0751089696.

Concurs organizat in cadrul proiectului „Calendarul Verde” implementat cu sprijinul Romgaz S.A si Muzeul Gazelor Naturale Medias. Premierea are loc luni, 23 aprilie a.c., intrucat 22 aprilie este intr-o zi de duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *