Paste la munte, la Arena Platos Paltinis

Pentru ca vremea e prea frumoasa ca sa nu ne bucuram de ea in zilele libere ce urmeaza, Arena Platos Paltinis deschide complexul pentru trei zile in mini-vacanta prilejuita de Pastele ortodox. Partiile sunt inca acoperite de zapada artificiala si sunt potrivite pentru un schi de primavara, iar in acelasi timp temperaturile au crescut incat unele activitati ale complexului de vara pot fi deja deschise. Astfel, complexul Arena Platos va fi deschis intre 7 si 9 aprilie, intre orele 11 si 17.

Partiile vor fi deschise pentru schiori sau pentru cei care doresc sa se dea cu sania, iar cand s-au epuizat activitatile de iarna, cei care doresc sa isi petreaca zilele de Pasti in natura, in aer liber, pot incerca tiroliana, parcul de catarat sau pot folosi bicicletele si trotinetele complexului de vara. Duminica, in ziua de Pasti, copiii sunt asteptati la un mic concurs. 100 de oua si iepurasi de ciocolata vor fi ascunsi prin complexul Arena Platos, iar cel care va aduna cele mai multe va castiga un skipass pe intreg sezonul urmator de iarna, care poate fi oferit apoi oricui. Si astea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite pentru weekendul prelungit ce urmeaza.

„Avand in vedere ca este un eveniment inedit, intre iarna si vara, skipass-ul disponibil va avea un pret redus. Incercam sa lansam o noua traditie in perioada sarbatorilor pascale, sa oferim o alternativa in aceste zile mai molesite, cum se obisnuieste”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platos Paltinis.

Pretul skipass-ului pentru adulti va fi 53 de lei, 35 pentru studenti, elevi si pensionari si 33 pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *