900 de contracte de munca verificate la Kromberg & Schubert Medias

Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu s-a autosesizat si a deschis un control de verificare la S.C. Kromberg & Schubert Romania ME S.R.L., in data de 26 februarie a.c., urmand ca inspectorii de munca sa dispuna masurile ce se impun, in functie de constatari.

Reprezentantii ITM Sibiu spun ca “a fost un control amplu, pe amandoua domeniiile, au fost verificate peste 900 de contracte de munca, acte aditionale etc.”. Abia saptamana trecuta au terminat verificarile din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca.

Anul trecut, cei de la Kromberg & Schubert Medias au fost sanctionati de patru ori cu avertisment, de catre ITM Sibiu. „In anul 2017, I.T.M. Sibiu a efectuat sase controale la operatorul economic mai sus mentionat, acestea avand in vedere: verificari ca urmare a doua evenimente, asa cum sunt definite de art.5 lit. f din Legea 319/2016 a securitatii si sanatatii in munca, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, modul de respectare a prevederilor legale privind dialogul social si modul de acordare a tichetelor de masa si, de asemenea, au fost efectuate verificari privind modul de indeplinire a masurilor dispuse in urma controalelor. Pentru deficientele constatate, inspectorii de munca au dispus masuri de remediere si au aplicat patru sanctiuni contraventionale de tip avertisment”, mentioneaza inspector sef adj.Remus Furtuna, din cadrul ITM Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *