S-a redeschis in Medias Magazinul Salconserv !

Vis-à-vis de fabrica Salconserv, in strada Carpati 33, Magazinul de specialitati si delicatese Atelier Medias va asteapta de luni pana sambata de la ora 6.30 pana la sfarsitul zilei.

Magazinul va ofera cele mai bune si proaspete mezeluri produse de Salconserv dupa retete autentice, cu continut mare de carne si in membrane naturale, asa cum stiu mediesenii ca se faceau doar acolo.

Carnatii Bazna, crenvurstii si parizerul cu piept de pui Extra, muschiul file, salamul Rustic, de Vara sau carnatii de casa sunt doar cateva dintre specialitatile pe care le puteti cumpara zi de zi din magazin.

Redecorat si modernizat, va puteti face cumparaturile intr-o ambianta deosebita si va puteti desfata mai apoi cu o cafea si un croissant cald, in spatiul de relaxare din magazin.

Pe langa mezeluri, magazinul va ofera conserve de carne, pateuri cu 45% ficat, toate cu retete curate, fara E-uri, fara coloranti sau conservanti.

Delicatesele Atelier Medias la borcan – carne si carnati la garnita, crema de jumari cu ceapa si pateul de casa sunt preparate dupa retete vechi, facute candva doar de bunicii nostri si nelipsite de la mesele de sarbatoare.

Produsele imbina gustul delicios al retetelor de odinioara cu rafinamentul culinar modern, in borcane sigilate de sticla.

Iar vinul de Ciumbrud va inobila orice meniu si va strange cu bucurie prietenii in jurul mesei.

Painea traditionala de Bazna este adusa proaspata in fiecare dimineata, iar in cuptor se coc zilnic croissante si alte foietaje dulci si sarate.

 Va asteptam in Magazinul Salconserv cu multe oferte speciale si produse pentru toate gusturile, la cele mai bune preturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *