Concurs creatie “Ziua Internationala a Apei”

In fiecare an, in 22 Martie celebram Ziua Internationala a Apei. Scopul acestei zile este de a atrage atentia spre problemele cu care se confrunta Planeta in ceea ce priveste resursele de apa. Aproximativ 1,5 miliarde de oameni traiesc astazi in zonele grav afectate de deficitul de apa iar numărul va crește la aproape 4 miliarde de euro pana in 2050, ceea ce va declanșa o criza alimentară la nivel mondial, dacă nu se schimba abordarea din prezent.

In cadrul proiectului Calendarul Verde, asociatia Dianthus si Muzeul Gazelor Naturale organizeaza un concurs de creatie pe tema “Apa, cea mai importanta resursa a planetei” prin care copii din scolile generale sunt invitati sa creeze desene si esee pe aceasta tema. Fiecare participant va primi o diploma si o mica supriza din partea organizatorilor iar festivitatea de premiere are loc in data de 22 Martie la Muzeul Gazelor Naturale

Juriul este alcatuit din reprezentati ai Asociatiei Dianthus iar calendarul evenimentului este:

  • 12-20 Martie – primirea creatiilor – desene/esee – se vor centraliza la Scoala Generala nr. 5 – dna Sanda Briciu ( concurs desene clasele 1-4, desene si esee clasele 5-8)
  • 22 Martie – Premiere si expunere la Muzeul Gazelor Naturale
  • 22 Martie – ecologizare Malul Tarnavii

Persoane de contact : dnul Feri Teglas – feri.teglas@gmail.com, 0744828120, dna Sanda Briciu – sandabriciu@gmail.com, 0751089696.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *