Anca Tandrea isi apara titlul la Bikini Race

Dupa doi ani cu soare si temperaturi cu plus, a venit din nou momentul in care concurentele celui mai inedit concurs de iarna din tara, Bikini Race, sa infrunte frigul. 9 concurente s-au aliniat la startul competitiei, printre care si castigatoarea editiei precedente, clujeanca Anca Tandrea. Formatul concursului a suferit mici modificari fata de anul trecut, unele probe au fost eliminate sau inlocuite cu probe noi.

Foto credit: Hila.ro

Amfitrionul competitiei, Cosmin Tudoran, a dat startul concursului cu proba de prezentare, in care fiecare concurenta a spus cateva cuvinte despre ea si a trebuit sa raspunda la o intrebare cat se poate de traznita. O data prezentate publicului, concurentele au lasat deoparte halatele care le-au amagit senzatia de frig si s-au urcat pe schiuri sau pe placa pentru proba de slalom.

O singura concurenta a cazut, restul au trecut rapid linia de finish. A urmat apoi proba de indemanare sportiva. Pe langa cele doua aruncari la cos, fetele au trebuit sa treaca si pe sub bara de limbo, asezata deasupra bandei rulante. O data coborate de pe banda, concurentele au urcat in colac si au pornit spre cele noua popice, incercand sa doboare cat mai multe.

Juriul format din vedeta ProTV, Nicolle Stanese, instructorul de dans Alina Gavozdea, pilotul Sebastian Barbu si multiplul campion national la snowboard, Andy Fazekas, a punctat atat indemanarea cat si prezenta scenica in aceste doua probe. Apoi, ultima proba a fost parcurgerea traseului aplicativ unde toate fetele au trecut in alergare peste niste obstacole gigant.

Punctele primite din partea juriului au fost apoi adunate iar cele mai bine clasate patru fete au avansat in finala. Corina Tiglaru, Paula stefanuta, Anca Tandrea si Andreea Teodorescu au pornit in acelasi timp pe acelasi traseu aplicativ iar finalul a fost atat de strans incat a fost nevoie de proba video pentru a stabili castigatoarea editiei din acest an, Anca Tandrea.

Clujeanca castiga pentru a doua oara consecutiv concursul si pleaca din nou in Tenerife, in campul de surf oferit de SUP Academy. Pe locul secund s-a clasat Bianca stefanuta, care a castigat doua invitatii la Electric Castle 2018 iar ultima pozitie de pe podium a fost ocupata de medieseanca Corina Tiglaru, care a castigat un set de echipament sportiv oferit de Hervis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *