Kromberg & Schubert Medias, controlata de ITM Sibiu

In urma mai multor sesizari venite din partea unor angajati ai Kromberg & Schubert, Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu efectueaza un control la compania medieseana.

Dupa ce a primit mai multe apeluri telefonice primite de la cetateni, referitoare la presupuse deficiente cu privire la modul de incetare a unor contracte individuale de munca, Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu s-a autosesizat si a deschis control de verificare la S.C. Kromberg & Schubert Romania ME S.R.L., in data de 26 februarie a.c., urmand ca inspectorii de munca sa dispuna masurile ce se impun, in functie de constatari.

Anul trecut, cei de la Kromberg & Schubert Medias au fost sanctionati de patru ori cu avertisment, de catre ITM Sibiu. „In anul 2017, I.T.M. Sibiu a efectuat sase controale la operatorul economic mai sus mentionat, acestea avand in vedere: verificari ca urmare a doua evenimente, asa cum sunt definite de art.5 lit. f din Legea 319/2016 a securitatii si sanatatii in munca, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, modul de respectare a prevederilor legale privind dialogul social si modul de acordare a tichetelor de masa si, de asemenea, au fost efectuate verificari privind modul de indeplinire a masurilor dispuse in urma controalelor. Pentru deficientele constatate, inspectorii de munca au dispus masuri de remediere si au aplicat patru sanctiuni contraventionale de tip avertisment”, mentioneaza inspector sef adj.Remus Furtuna, din cadrul ITM Sibiu.

Reprezentantii companiei nu au oferit un punct de vedere referitor la controlul ITM si articolele aparute saptamana trecuta in presa pe acest subiect.

3 comentarii


  1. Eu încă sunt angajat al acestei firme,dar am văzut adevărate drame printre colegi.Multi nu-și cunosc drepturile ,renunță foarte ușor,și își depun lichidările la zi, presați in felul acela,prezentat.

    Răspunde

  2. Sunt inca angajat la kromberg , dar cum e acolo nu doresc nici celui mai mare dusman al meu . Nu ai voie sa te misti ca imediat e cu gura pe tine , ba ca te plimbi , ba ca iti incepi rondu , nu ai voie sa faci nimic nu-ma sa lucri , cand exista urgente fa fa fa o data , si cand nu de ce te plimbi , referate pentru tartget la ordinea zilei , striga pe tine sau dupa tine ca dupa ultimul om . Cand intri in frabrica spui ca ai intrat la inchisoare si cand iesi zici ca iesi nu stiu de pe unde . Te streseaza in ultimul hal , iti fac niste nervi de iti faci rau singur , daca ai nevoie la baie te conometreaza sa vada cat timp stai ,

    Răspunde

  3. Cînd am lucrat ,și am constatat că nu-mi sînt respectate drepturile mele ,imediat am depus aviz de 15 zile și am plecat, așa am colindat din inteprindere în inteprindere ,dar de unde am plecat nu m-am mai întors înapoi .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *