Un mediesean a primit o bursa de 100.000 de dolari

Scoala privata pentru baieti Upper Canada College, din Toronto, a anuntat ca unul din elevii sai, Vlad Chindea, a obtinut o bursa Loran. Oferita de Loran Scholars Foundation, bursa este considerata a fi una dintre cele mai prestigioase burse de studii universitare din Canada. Aceasta este in valoare de 100.000 de dolari, oferiti pe parcursul a patru ani.

Originar din Medias, Vlad Chindea a crescut in Montreal. Vlad Chindea a fost unul dintre cei doar 34 de castigatori, selectati dintr-un grup initial de peste 5.000 de solicitanti. Bursa este unica prin faptul ca pretuieste foarte mult, pe langa performanta academica, si capacitatile de lider.

”Vlad Chindea (18 ani) merita multe, multe felicitari, fiind selectat ca bursier Loran. Aceasta este considerata cea mai prestigioasa bursa pentru absolventii de liceu din Canada, in valoare de 100.00 de $ pe o perioada de patru ani. Chindea a fost unul din cei 34 de castigatori, selectati dintr-un grup initial de peste 5000 de candidati. Bursa este unica prin faptul ca ia in considerare, in primul rand, caracterul, in plus fata de performantele academice. Originar din Romania, el a crescut la Montreal. Vlad este cofondator al UCC’s Amnesty International Club, prin care el a ajutat la organizarea saptamanii de constientizare a drepturilor la nivel local. El este un pasionat realizator de filme, membru al echipelor de cross-country si de inot, a petrecut perioada de vara lucrand pentru o organizatie internationala de dezvoltare. Amintim bursieri din anii anteriori: Kaleem Hawa ’12, Aly Kassim-Lakha ’11 si Allen Champagne ’11”, este anuntul facut de Upper Canada College.
O sa revin cu date despre cariera cinematografica a medieseanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *