Farfarello canta duminica la Sibiu

Proiectul Farfarello canta duminica, 11 februarie, ora 21.00 in Troubadour Club, la Sibiu. Invitati speciali: Ovidiu Lipan Tandarica si Ioji Kappl, fosti colegi ai lui Mani Neumann din legendara trupa Phoenix. O sa fie o seara plina de emotie, amintiri si cele mai bune cantece. Accesul in club se face de la ora 20.00.
Costul biletelor este de 35 lei la cumparare anticipata de pe kompostor.ro sau de la receptia clubului (miercuri-sambata 20:00-22:00) si 40 lei la intrare, in ziua evenimentului. Rezervari: 0771246575
Farfarello inseamna, in primul rand, vioara, blockflöte, chitari acustice pe 6 si 12 corzi, percutie & bass. Mani Neumann (vioara, blockflöte) si Ulli Brand (chitara), membrii fondatori ai trupei Farfarello, au reusit ca, in 35 de ani de activitate, sa obtina recunoastere europeana si internationala. Stilul muzical abordat de catre ei este unic, incat orice descriere conventionala devine imposibila.
Prin muzica lor, Farfarello creeaza un sunet arhaic, brut, eliberat de clisee, fiind o combinatie de folclor est-european si influente contemporane: muzica traditionala, jazz, rock si muzica clasica. Din 1982 si pana acum, trupa Farfarello a scos 18 albume, 4 dvd-uri si a participat la peste 3.500 de concerte in toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *