Claudia Streza – De cand tu ai venit (audio)

Cantareata medieseana Claudia Streza a postat azi pe internet o melodie noua. Piesa este o preluarea dupa un hit din anul 2003, al unei cantarete olandeze Trijntje Oosterhuis. In varianta romaneasca, piesa se numeste “De cand tu ai venit”, iar Claudia a oferit detalii de ce a inregistrat aceasta melodie.

“M-am indragostit de aceasta melodie din momentul in care am auzit-o, cu cativa ani in urma, in 2003, sa va spun mai precis. Atat muzica, cat si versurile, ca sa nu mai mentionez interpretarea inegalabila a renumitei cantarete olandeze Trijntje Oosterhuis m-au atins pana la lacrimi. Povestea acestui cantec este ca a fost scris special in cinstea zilei de nastere a printesei Amalia a Olandei.

Mai tarziu, faimoasa cantareata a precizat ca aceasta compozitie este dedicata tuturor parintilor care asteapta cu multa dragoste si speranta sa-si vada pentru prima data copilasul venit pe lume. Pentru ca mi-am dorit atat de mult sa cant si eu aceasta melodie pentru fetita mea, Louana, am ales sa scriu versurile in limba mea materna. Fiindca nu exista vorbe mai duioase si mai calde decat in limba nativa atunci cand doresti sa-ti exprimi dragostea pentru copilasul tau.

Dedic aceasta inregistrare fetitei mele Louana, care implineste azi varsta minunata de 16 ani. La multi ani, copila mea draga si iubita!!! Tu esti printesa mea!! Te iubesc foarte foarte mult!! La fel, dedic piesa tuturor parintilor, bunicilor, fratilor, surorilor, sotilor si sotiilor, tuturor celor care poarta o dragoste aprinsa in suflet”, spune Claudia, care locuieste in Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *