A zecea excursie muzicala a tinerilor medieseni

Luna viitoare, un grup de zece copii din Medias vor pleca intr-o excursie muzicala in Germania. Elevii sunt de la Scoala Generala “Hermann Oberth” si Liceul “St.L.Roth”.

Excursia se va desfasura in perioada 9 -19 februarie a.c., iar elevii vor concerta la Dresda. Edith Toth, care va fi insotitoarea grupului, mi-a spus ca este a zecea experienta muzicala a elevilor medieseni, devenita deja o traditie, datorita unui parteneriat cu domnul Christian Kühne.

”Vom canta la slujba de duminica, ne vom intalni cu prieteni, vom vizita Dresda. Luni, vom pleca mai departe, in Kohren-Sahlis, unde incepe saptamana muzicala cu alti 50 de copii si tineri germani. Concertul va avea loc in Limbach-Oberfrohna, iar repertoriul include piese dintr-o gama foarte variata de stiluri muzicale: musical, gospel, orchestra, grup de flaute cu harpa, orchestra de alame, Instrumente Orff si corul mic”, mi-a explicat Edith, despre programul mediesenilor.

Un comentariu


  1. Poșta din cartierul Vitrometan,
    Din cauza reducerilor de personal, o parte din cartierul Vitrometan nu mai are poștaș, de vreo lună.. Astăzi am scotocit vreo două ore în câteva cutii puse pe o masă din oficiul poștal Vitrometan pentru a găsi corespondență și facturi pentru întregul bloc. Într-un haos total, vreo 10 persoane, scotoceam după plicurile de gaz, curent electric (de teama de a nu ni se tăia respectivele utilități) și aproape că nu ne mai interesa corespondența sau plicurile primite de la alte instituții. Veniți să filmați, poate vei reuși să găsiți momentul când poșta este deschisă, deoarece are program redus.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *