Targul de Craciun de la Medias se incheie luni, 18 decembrie

Ca urmare a decretarii zilelor de 14, 15 si 16 decembrie drept perioada de doliu national, in memoria Maiestatii Sale Regele Mihai I, programul Targului de Craciun care se desfasoara la Medias a suferit unele modificari. Astfel, toate manifestarile programate pentru aceste trei zile au fost redistribuite in perioada ulterioara zilelor de doliu national.

 

Concertele care urmau sa aiba loc in 14, 15 si 16 decembrie se vor desfasura in data de 18 decembrie, cand va avea loc si inchiderea oficiala a editiei de anul acesta a Targului de Craciun din municipiul nostru. In data de 18 decembrie, de la ora 14:00, organizatorii ii invita pe toti mediesenii sa ia parte la recitalurile pregatite special pentru ei, care vor include atat artisti locali cunoscuti sau tinere talente, cat si nume consacrate ale scenei romanesti.

Programul zilei de 18 decembrie va fi deschis de catre Kadar Bianca si Iulia Lepadat, urmate de catre artistii locali Vasile Padure, Narcisa Luncan si Cosmina Fulea. Seara de inchidere a Targului de Craciun ii are ca invitati speciali pe binecunoscutii Nicola, Catalin Crisan si Proconsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *