Festivalul national de muzica folk “Medias-Cetate Seculara”

Maine incepe, la Sala Traube, cea de-a 34 editie a Festivalului-concurs de muzica folk “Medias-Cetate Seculara”. Organizatorii, Primaria Medias, in parteneriat cu Asociatia Culturala Medias-Cetate Seculara au anuntat programul evenimentului.

8.12.2017 – ora 17 – Sala Traube Medias
CONCURS
Recitaluri:
Grupul CONSTELATIE BIZARA – castigatorul Trofeului Medias – Cetate Seculara 2016
VIRGIL SUCIU; MAGDA PUSKAS & RARES SUCIU; WALTER GHICOLESCU

9.12.2017 – ora 18 – Sala Traube Medias
GALA LAUREATILOR
Recitaluri:
GRUPUL MOTTO; ADRIAN BEZNA; DANIEL IANCU; DUCU BERTZI & FRIENDS
Intrarea este libera.

Inceput in anul 1974, Festivalul-Concurs „Medias-Cetate Seculara”a reprezentant locul de debut pentru numerosi tineri pasionati de muzica si poezie, care au reusit sa razbata dincolo de portile sufletului omenesc. Pe scenele din Medias, in zilele si noptile de festival, au oferit recitaluri extraordinare atat laureati ai editiilor precedente, cat si interpreti consacrati din muzica romaneasca, precum Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Vali Serban, Grupul Ecoul, George Ani, George Munteanu, Elena Carstea, Madalina Manole, Anca Turcasiu, Daniel Iordachioaie, Ioan Gyuri Pascu, Victor Socaciu, Vasile Mardare, Emeric Imre s.a.m.d.
Dupa o perioada de noua ani de pauza, festivalul a fost reluat de catre Asociatia ”Medias Cetate Seculara”, in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria Medias, ajungand astfel, in 2017, la editia cu numarul 34.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *