Azi se deschide Targul de Craciun la Medias

In perioada 5 – 16 decembrie a.c., Piata Regele Ferdinand a municipiului Medias va gazdui un eveniment deosebit – „Targul de Craciun“. Timp de aproape doua saptamani, centrul orasului va fi animat de grupuri de colindatori, ateliere interactive, precum si numeroase concerte.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc in data de 5 decembrie, la ora 17:00, iar seara se va incheia cu doua concerte deosebite, sustinute de Ricardo Caria si Compact. De asemenea, in aceeasi seara va avea loc si inaugurarea patinoarului din Piata Regele Ferdinand I, care se doreste a fi deschis pana la sfarsitul lunii februarie. Special pentru copii, in seara inaugurarii targului vor fi prezenti la Medias si membrii trupei de animatori OAKI, care, timp de cateva ore, ii vor purta pe cei mici in lumea povestilor.

In fiecare zi a Targului de Craciun, pe scena amplasata vor urca grupuri de colindatori ai unitatilor de invatamant din Medias si din satele invecinate, precum si ale unitatilor de cult sau ale diferitelor institutii din municipiu.

O noutate a acestei editii o constituie cele trei activitati interactive – „invata sa patinezi cu personaje de poveste“, „Schimb de jucarii“ si „Lumea povestilor cu Mos Craciun si spiridusii sai“, la care sunt asteptati toti copiii din oras.

Serile Targului de Craciun de la Medias se vor incheia intr-o atmosfera de sarbatoare, creata de artisti locali precum Ansamblurile Folclorice „Purtata“, „Doina Darlosului“, „Almasanul“ si „Cununa Blajelului“. Pe scena targului vor mai sustine recitaluri in data de 15 decembrie Nicola si Catalin Crisan, iar in ultima zi a evenimentului, 16 decembrie, este programat concertul formatiei Proconsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *