Spectacolul “ABILITATEA in umbra dizabilitatii ”

C.I.T.O. Medias in parteneriat cu C.I.T.O. Dumbraveni organizeaza spectacolul de poezie, teatru, colinde, muzica si dans, dedicat Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.

Evenimentul va avea loc azi, 4 decembrie a.c.,  de la ora 11:00, la Bistroteca BAUM Dumbraveni , str. Tudor Vladimirescu nr.49 , loc. Dumbraveni si va fi urmat de” Ziua portilor deschise ” la CITO Dumbraveni.

3 Decembrie Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati a fost adoptata de ONU in 1992 pentru a stimula si motiva populatia sa inteleaga efectele dizabilitatii si pentru a combate discriminarea. Este un prilej de a exprima solidaritatea si respectul pentru persoanele cu dizabilitati.

La eveniment vor participa oficialitati locale, colaboratori , reprezentanti ai institutiilor publice din sistemul de asistenta sociala. Invitati speciali vor fi beneficiarii si apartinatorii acestoria din cadrul Asociatiei Phoenix Speranta Medias.

Eveniment desfasurat sub patronajul Consiliul Judetean Sibiu, Directia Generala de Asistenta Sociala Sibiu, in parteneriat cu Bistroteca Baum Dumbaveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *