De Ziua Nationala se deschide un nou sezon de ski

Complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis deschide oficial un nou sezon de ski si snowboard in 1 decembrie, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Ca in fiecare an, sezonul se deschide cu un legendar Get United Party la care sunt asteptati toti prietenii Arena Platos Paltinis, la un vin fiert sau o bere rece dar si la un concurs de ski si snowboard jibbing.

Invitati speciali din intreaga tara vin in weekendul marii Uniri la Paltinis pentru a sarbatori deschiderea unui nou sezon. Tot vineri se va deschide si prima partie, partia Arena.

„Am inceput promitator noul sezon. Multumita temperaturilor scazute am reusit sa producem suficient de multa zapada cat sa putem deschide partia Arena mai repede decat pronosticam, in conditii excelente pentru ski. Speram ca temperaturile sa ramana sub zero grade ca sa putem produce suficienta zapada pentru a deschide in cel mai scurt timp posibil si celelalte partii”, spune Ioana Dragomir, managerul Arena Platos Paltinis. Get United Party va incepe la lasarea serii, in apreskiul complexului. La pupitru vor mixa pe rand DJ STF si DJ Funky Drop.

Exceptand ziua deschiderii, pana in 24 decembrie, instalatiile de transport pe cablu vor functiona intre orele 10 si 21.30 sambata si 10 – 17 duminica. Ca noutati pentru sezonul ce se va deschide la finalul acestei saptamani, centrul de inchirieri a fost dotat cu echipamente noi, pentru toate varstele, in special pentru cei mici.

De asemenea, scoala de ski e pregatita cu oferte accesibile pentru toti cei ce doresc sa invete sa schieze. in perioada de extrasezon, complexul de ski si snowboard ofera un pachet de 350 de lei ce include 18 ore de curs in scoala de ski, dotata cu cea mai lunga banda rulanta din tara. Banda rulanta face lectiile de ski mult mai simple, fiind extrem de usor de utilizat chiar si de catre copii. De asemenea, pentru cei care doresc sa invete de la cei mai buni, Andy Fazekas si Agatha Suteu, ambii multiplii campioni de ski si snowboard ofera lectii private doritorilor. Rezervarile pentru cursurile de ski se pot face pe site-ul www.arenaplatos.ro

Sezonul 2017-2018 se anunta a fi cel mai spectaculos de pana acum in ceea ce priveste evenimentele sportive. Pe langa competitiile traditionale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race si multe altele, anul acesta va avea loc in premiera un concurs de enduro motor-bike pe zapada. Motociclistii se vor putea inscrie in trei categorii, cu cauciucuri hand-made, cauciucuri cu tepi si cauciucuri de enduro/motocross.

Evenimentul va avea loc in 28 decembrie. De asemenea, concursul de ski-anduranta ce a avut prima editie anul trecut a devenit anul acesta si mai interesant pentru ca toti concurentii vor trebui sa schieze in continuu timp de 12 ore, fata de 6 anul trecut, in ture neintrerupte pe partiile complexului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *