Anca Boieru revine pe scena medieseana

La doi ani de la concertul “Classical Crossover”, soprana Anca Boieru revine la Medias. Medieseanca si-a inceput cariera muzicala in orasul natal si a continuat-o in Canada, iar in luna decembrie 2017 revine pe scena medieseana.

Anca a locuit mai multi ani in Canada, unde a studiat canto si si-a dezvoltat cariera muzicala. In ultimii ani a avut bucuria sa revina in tara pentru a participa la Braila, la festivalul international organizat de soprana Mariana Nicolesco. Fosta componenta a proiectului mediesean 2ACCESS, cu care a abordat stilul dance si lansat albumele „Underground” si “ What Is Life?”, si-a lansat in anul 2010 la Irene Besse Concert Hall, in Calgary, albumul „Believe”.

In perioada 2008-2015, Anca a sustinut peste 60 de concerte, majoritatea in Canada, abordand stilul classical cross-over; a cantat alaturi de cei de la Compact, Poesis si Mircea Vintila, cu care a ramas in bune relatii de prietenie. Anca a studiat si a obtinut International Diploma in Music Performance, LTCL,  cat si Advanced Certificate in Singing – la Trinity Guidhall College London, Marea Britanie si Advance Certificate in Voice la Royal Conservatory of Music, Toronto.

Medieseanca a colaborat si cu un post de televiziune al comunitatii romanesti din Alberta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *