Dance for KINDNESS 2017

Duminica, 12 noiembrie 2017, incepand cu ora 12:00, Scoala Gimnaziala „Hermann Oberth” Medias organizeaza, cu sprijinul Primariei Municipiului Medias, cea de-a doua editie a evenimentului Dance for Kindness, o pledoarie prin dans pentru bunatate, gentilete, amabilitate, bunavointa si prietenie.

Manifestarea se va desfasura la intersectia strazilor Johannes Honterus, Petru Rares si Piata George Enescu, iar la eveniment vor participa elevi ai scolii Hermann Oberth, parintii acestora, dar si alti dansatori voluntari, care doresc sa raspandeasca bunatatea prin aceasta actiune.

In Romania, alaturi de Medias mai sunt inscrise doar Bucuresti si Brasov in aceasta miscare, dar la nivel international „Dance for Kindness“ are loc in peste 120 de orase din 50 de tari din intreaga lume. Coregrafia si muzica sunt special alese pentru acest eveniment, la care vor participa in jur de 120.000 de dansatori voluntari de pe intreg mapamondul.

Evenimentul este compus dintr-un FREEZMOB ce va sugera bunatatea, prietenia si toleranta, precum si un FLASHMOB, ce va reda ideea de reusita prin bunatate, armonie si unitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *