“Revelatia naturii”, cel mai nou magazin cu produse naturiste

De curand s-a deschis, la Medias, un magazin cu produse naturiste in cartierul Vitrometan.

Magazinul “Revelatia naturii” ofera mediesenilor uleiuri cosmetice, produse cosmetice diverse, sapunuri naturale, produse pentru intretinerea corpului, dintilor si parului, uleiuri esentiale, ceaiuri, tincturi si gemoderivate, seminte, fructe uscate, lapte vegetal, uleiuri vegetale presate la rece, produse apicole, indulcitori naturali, pulberi de plante, cereale, cafea si inlocuitori ai cafelei.

Maria si Marcela va stau la dispozitie cu informatii despre produse si va indruma spre alegerea unui stil de viata sanatos. In cadrul magazinului gasesti si obiecte decorative, pictate manual.

“Sper ca veti trece pragul acestui magazin, pentru ca nu e numai un spatiu comercial unde poti cumpara un produs sau altul, ci e un spatiu care te invaluie cu o energie pozitiva, un loc unde vei primi informatii utile, un loc unde poti savura in liniste o ceasca de ceai cu plante din „Gradina lui Dumnezeu”, un loc in care puteti, la randul vostru, SA CREATI!!!”, spune Irina, una dintre clientele care a facut cumparaturi de la “Revelatia naturii”.

Saptamanal, la “Revelatia naturii” gasesti promotii pe care sunt sigur ca nu le poti refuza. Ca sa te convingi, trebuie sa vizitezi magazinul, in str. Iacob Pisso, Nr. 4. Program de luni – vineri intre orele 10-18, sambata intre orele 10-13. Detalii poti obtine si la numerele de telefon 0746.201.454 si 0753.639.323.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *