Asociatia Job in Sibiu a inaugurat un loc de joaca la Zlagna

Asociatia Job in Sibiu a inaugurat duminica, 15 octombrie a.c., un loc de joaca in curtea unei scoli din satul Zlagna – judetul Sibiu.

La scoala din Zlagna mai invata doar 12 copii si exista o singura invatatoare. Pe platforma GALANTOM s-au strans din donatii 12.434 lei. Unele femei si-au donat rochiile de mireasa care ulterior au fost valorificate.

Pentru finalizarea proiectului a fost necesar un an de pregatiri financiare si mobilizarea unui numar de aproximativ 10 voluntari care au ajutat la igienizarea si nivelarea terenului, aducerea de pietris, montarea leaganelor si a toboganului.

Coordonarea lucrarilor a fost realizata de domnul Sandu Simion. Imediat dupa ce portile scolii s-au deschis, copii au intrat nerabdatori in noul loc de joaca si l-au testat cu mare bucurie.

Inainte de sarbatorile de iarna, Asociatia Job in Sibiu a mai derulat proiecte la aceasta scoala si au fost un real succes. Elevii au primit cadouri, au impodobit bradul si au realizat o excursie la Targul de Craciun din Sibiu unde s-au dat pe masinute, au servit o masa calda si s-au fotografiat. O alta surpriza a fost o vizita la Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu.(jobinsibiu.ro/campanii)

Asociatia “Job in Sibiu” vine in ajutorul fiecarui om care isi cauta un loc de munca si are nevoie de consiliere de calitate. Te punem in legatura directa cu angajatorul si avem grija ca CV-ul tau sa arate impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *