Volumul “Singular” a fost lansat ieri la Sibiu (video)

Bluesmanul A. G. Weinberger si-a lansat aseara volumul “Singular” la Sibiu. Lansarea a avut loc in sala de teatru a Bibliotecii Astra, cu ocazia unui concert “Gringo Tronic”. Artistul alba-iulian Silvan Stancel, noul director al Bibliotecii Judetene ”Lucian Blaga” Alba, a fost amfitrionul evenimentului. Mai jos poti vedea cateva minute inregistrate la lansare, iar maine o sa revin cu un interviu realizat cu autorul.

Mr.Blues al Romaniei ne spune ca in acest volum „veti gasi o colectie de articole, parti din interviuri, texte din emisiuni radio/tv si din blogul meu privat”. Totodata, veti putea citi si cateva dintre poeziile lui AG Weinberger, prin intermediul carora autorul afirma: „Sper sa va incit, sa va provoc si sa va intrig”. Volumul „Singular”, scris de AG Weinberger, este lansat de catre Libris Editorial.

In volum este inclus si un capitol cuprinzand “Piese scrise in spiritul muzicii klezmer in limbajul specific jazz-ului”, completand in acest fel capitolul intitulat “Spiritul muzicii klezmer in relatie cu jazz-ul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *