Festivalul Handmade Creative Buzz revine la SIBIU!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la editia XIV-a si isi asteapta vizitatorii  zilnic intre 10:00-20:00, cu 40 de expozanti si artisti din toata tara, in perioada 13-15 octombrie 2017, locul magic de intalnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr 1-3.

Vi se pregatesc trei zile de cumparaturi, patiserie de casa, ateliere de creatie pentru copii, demonstratii live & distractie, in care va facem cunostinta cu cei mai faini mesteri!

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

“Asociatia De Poveste”, cauza sociala pe care o sustinem la aceasta editie, a aparut din dorinta de a aduce zambete pe fetele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai buna si un viitor stralucit pentru ei.

Cu ajutorul fondurilor stranse in cadrul festivalului handmade ne propunem sa organizam iesiri din centrele de plasament pentru copii si sa acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari in cadrul activitatilor cu copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *