Sibiu: Congres International de Apiterapie

In zilele urmatoare la Sibiu se desfasoara Congresul international de Apiterapie.  Evenimentul  care se va desfasura in perioada 6-10 octombrie a.c., va cuprinde Adunarea Generala a Societatii Romane de Apiterapie, precum si participarea a zeci de specialisti din tara si strainatate.

In cadrul Atelierelor practice unii dintre cei mai buni apiterapeuti romani si straini vor impartasi cu restul participantilor metodele lor, instrumente si tehnici necesare pentru a avea succes in domeniul Apiterapiei, Apipuncturii, Api-Aromaterapiei, Api-Fitoterapiei si Api-Cosmeticii.

La masa rotunda “Traditional si modern in apiterapie”  vor participa membrii SRIF Sibiu (cadre didactice, studenti, farmacisti), membrii SRIF & ACFB Bucuresti, precum si alti participanti la Congresul National de Apiterapie, in limita locurilor disponibile.  Cei mici au dedicat un simpozion satelit “Api-Junior” (Biblioteca Facultatii de Medicina).

In cadrul acestei manifestari stiintifice, medieseanul Ladislau Rosenberg va organiza un simpozion satelit, intitulat “Api History”,  in data de 7 octombrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *