Expozitie: Lumea din jurul meu

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret organizeaza in data de 6 octombrie a.c., ora 16:00, la sediul Muzeului Municipal Medias expozitia temporara Lumea din jurul meu, expozitie care prezinta lucrarile participante in cadrul concursului interjudetean de fotografie si film organizat de catre Clubul Copiilor Medias, coordonat de d-na prof. Raisa Panzar.

Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 6 octombrie, ora 16:00. Expozitia va fi deschisa la sediul Muzeului Municipal Medias, Str. M. Viteazu, Nr. 46, in perioada 6 – 18 octombrie 2017.

Concursul s-a adresat elevilor din invatamantul gimnazial si liceal, iar cerintele specifice au fost ca fotografiile inscrise la aceasta sectiune sa surprinda in imagini: obiective turistice, zona rurala, traditii si obiceiuri, precum si hobby-ul copiilor vazut prin obiectiv.

La sectiunea de film, cerintele au fost ca filmele inscrise in concurs sa reprezinte un minighid turistic al localitatii sau al judetului de provenienta al participantilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *