DogFest, cel mai asteptat eveniment dedicat cainilor

DogFest, eveniment organizat de Royal Canin in parteneriat cu Hornbach, revine si in toamna aceasta cu o noua editie plina de activitati si multe provocari distractive pentru iubitorii de animale de toate varstele.
In data de 1 octombrie a.c., de la ora 11:00, parcarea magazinului Hornbach Sibiu se transforma in destinatia ideala a iubitorilor de caini si a prietenilor lor. Evenimentul va cuprinde prezentari de rase, traseu de obstacole si demonstratii spectaculoase de dresaj, iar cei inscrisi in competitie vor avea parte de multe surprize si premii.


Datorita succesului si popularitatii evenimentului care creste de la an la an, editia din 2017 este pregatita sa primeasca multi participanti entuziasti, insotiti de prietenii lor patrupezi unici si speciali.
„In fiecare an, scopul nostru este acela de a crea un eveniment pentru intreaga familie, de care sa se bucure fiecare membru in parte, inclusiv animalele de companie. Suntem foarte fericiti de faptul ca DogFest a fost foarte bine primit in comunitate, iar pentru anul acesta, la cea de-a V-a editie, am pregatit mult mai multe atractii si activitati frumoase care sa-i distreze pe toti cei care ne vor fi alaturi in zilele evenimentului. Impreuna cu partenerii nostri, Hornbach si Ringstar, am putut crea spatiul perfect pentru desfasurarea unui eveniment-caravana de o asemenea amploare, care gazduieste unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului dedicat in totalitate cainilor”, au declarat organizatorii.
De trei ani, DogFest incurajeaza adoptia unui caine si este locul ideal pentru iubitorii de animale care isi doresc sa isi gaseasca si sa duca acasa un prieten loial si curajos, care sa-i imbogateasca sufleteste. „Editia din 2016 a fost memorabila, numarul record de 489 de caini participanti a fost o realizare frumoasa si o incununare a eforturilor intregii echipe,care s-a implicat in realizarea evenimentului. Celebram, de cinci ani, unicitatea si frumusetea cainilor si ne dorim sa continuam traditia pentru multi ani si de acum inainte. Prin acest festival, ne dorim sa aducem laolalta caini si proprietari, pasionati si multi alti curiosi, deoarece cainii chiar merita toata atentia si dragostea noastra”, au adaugat organizatorii evenimentului.
Inscrierile se fac in ziua evenimentului pentru fiecare locatie, iar cei care vor sa fie la curent cu informatii utile pot sa afle mai multe de pe pagina dedicata: www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *