CibinFEST 2017: 11 zile de distractie

CibinFEST 2017 va dura anul acesta cu o zi in plus, adica 11 zile, incepand din 21 septembrie pana in 1 octombrie. Evenimentul se va desfasura in Piata Mare, unde va fi amplasat un cort gigant, un targ de toamna si un parc de distractii. Reteta evenimentului s-a imbunatatit si se extinde anul acesta pe doua weekend-uri germane. Primul va fi animat de o noua formatie de de tip Oktoberfest – Die Dorfer, din Austria, iar distractia din cel de-al doilea va fi asigurata de formatia sibiana Hermannstadt ’07.

”Anul trecut am extins evenimentul la zece zile, cu o formatie germana si una romaneasca. Anul acesta, evenimentul va dura cu o zi in plus si va avea parte de muzica germana de la inceput pana la sfarsit. Publicul nostru cauta experienta autentica bavareza, de Oktoberfest, asa ca am dezvoltat si cel de-al doilea weekend tot in acest spirit. In plus, aducem instalatii noi si in parcul de distractii pentru fanii acestora. O alta noutate o reprezinta trenuletul turistic. Este un trenulet turistic de exceptie, de la producatorul de top Dotto Trains. Este primul astfel de trenulet din Romania si are trei vagoane inchise cu usi asigurate electronic. Arata superb si va face plimbari prin centrul istoric al Sibiului in perioada evenimentului”, a declarat Andrei Dragan Radulet, presedinte al Asociatiei Events for Tourism.

”Gastronomia este un element de baza la CibinFEST si ii acordam o atentie deosebita, asa ca echipa Szigeti Grill vine si anul acesta. Cei carora le era dor de ciolanele imense la gratar, de carnatii deliciosi si de muraturile parca scoase din vitrina,vor fi din nou fericiti sa guste din aceste bunatati. De asemenea, renumita rulota Batranu’ Sas va fi amplasata in exteriorul cortului, pentru cei care cauta o alternativa sau se afla in plimbare.

Atmosfera CibinFEST este completata cu muzica potrivita, astfel ca, in fiecare seara, de la ora 19, vor fi concerte sustinute de catre Die Dorfer, Hermannstadt ’07 si Neppendorfer Blaskapelle, dupa urmatorul program: 21 – 24 septembrie – ora 19:00: Formatia Die Dorfer 25 – 27 septembrie – ora 19:00: Formatia Neppendorfer Blaskapelle 28 septembrie – 1 octombrie – ora 19:00: Formatia Hermannstadt ‘07 Accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *