Au inceput inscrierile la „Medias Brunch“

Pentru prima data la Medias! Brunch si targ al producatorilor locali. Targul se organizeaza in curtea bisericii evanghelice, iar brunch-ul in curtea casei parohiale. Intrarea la targ este libera, iar la brunch pe baza de inscriere, la telefon 0745.278.624 si online, accesand www.eat-local.ro. Costul pentru brunch este de 75 de lei pentru un adult, iar copiii pana la 14 ani pot participa gratuit.


In parteneriat cu Primaria Municipiului Medias, Asociatiile My Transylvania si Eat Local organizeaza, in data de 10 septembrie, evenimentul intitulat „Medias Brunch“, in curtea casei parohiale a Bisericii Evanghelice Sfanta Margareta.
Organizatorii va invita sa descoperiti un autentic mozaic cultural si gastronomic, constand in produse si retete vechi, puse in valoare atat pentru cunoscatori, cat si pentru cei curiosi sa afle tainele produselor traditionale din zona. Inceput inca din luna aprilie, proiectul isi propune sa arate tuturor celor interesati secrete ale culturii gastronomice din Transilvania.
In data de 10 septembrie, incepand cu ora 12.00, organizatorii ajung pentru prima oara la Medias, unde veti putea lua parte la un brunch urban in curtea casei parohiale evanghelice, putand degusta branzeturi, vinuri, precum si alte specialitati din regiunea Tarnavelor. De asemenea, se va putea vizita un targ de producatori locali, in jurul bisericii Sfanta Margareta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *