Copsa Mica: Juramantul noilor pompieri voluntari

Vineri, 25 august 2017, in Centrul de Instruire a Pompierilor Voluntari Copsa Mica a avut loc un moment solemn: opt noi membri au depus juramantul pompierilor voluntari. In prezenta primarului si a viceprimarului orasului, noii ”recruti”, emotionati, au primit si primele echipamente cu insemnele specifice ale pompierilor voluntari copseni.

Cu aceasta ocazie, primarul Daniel Tudor Mihalache a tinut sa multumeasca intregului echipaj pentru activitatea depusa in cursul anului curent, pentru ultimele interventii la incendiile de pe raza localitatii, in special la ”traditionalele” focuri scapate de sub control, ale miristilor si terenurilor agricole, dar si pentru implicarea activa in viata orasului Copsa Mica ori de cate ori este nevoie.

”Multumim si pe aceasta cale pompierilor voluntari, care raspund intotdeauna prezent, zi sau noapte, atunci cand situatia o cere, pentru implicarea si spiritul de daruire depus in sprijinul comunitatii. Le uram noilor ”recruti” succes in misiunea lor!”, spun reprezentantii Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *