Peste 30 de trupe au urcat pe scena Servus Transilvania Fest#3

Peste 30 de trupe si artisti invitati au urcat pe scena si au sustinut cele mai senzationale concerte de-a lungul celor trei zile de festival, la cea de-a treia editie a Servus Transilvania Fest, care a avut loc pe terenul bazei sportive din Biertan, judetul Sibiu, intre 18-20 august. Prestatiile trupelor au fost transmise live de catre International Radio Deutschland, avand peste 200.000 de ascultatori zilnic.

In zilele de festival, au urcat pe scena Persefone, Dirty Shirt, Dordeduh si Poem, care au surprins publicul cu show-uri de exceptie. Platonic Band, Antract, Kempes, Tudor Turcu, Still Awake, Indian Fall, For the Wicked, Iron Maidnem, First Division, Avator, Onenightstand, Evergreed, Still Crazy, Scorn si Autograf au incins atmosfera, au energizat publicul si l-au determinat sa cante la unison cu ei. Biertanul a rasunat de bisurile trupelor si de aplauzele publicului.

Ovidiu Lipan Tandarica a inmanat premiile Newcomer Band Contest. Detalii ai aici. Fiecare trupa din concurs va primi, pe langa materialul audio-video brut al prestatiei sale live, un clip masterizat ce va putea fi utilizat de fiecare trupa in parte pentru promovare.

Servus Transilvania Fest #3 a cuprins, pe langa targul de mancare traditionala si produse handmade, standurile de merchandise, gulas, bere si alte bauturi racoritoare, un teren amenajat unde s-au putut desfasura activitati in aer liber, o zona de chillout, dusuri si toalete pentru confortul tuturor participantilor. In plus, noua locatie a avut campingul complet integrat zonei de festival. Zona de festival s-a marit astfel considerabil, iar accesul auto s-a facut foarte usor, parcarea aflandu-se in imediata apropiere.

Vezi galeria foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *