O medieseanca este speaker la conferinta M.A.M.A.

Maine, 13 iulie 2017, incepand cu ora 17.00, va avea loc editia a doua a Conferintei motivationale M.A.M.A. Sibiu, cu tema „Esecul, un pas inainte”, organizata de catre Asociatia Happy Moms, cu sprijinul voluntarelor din Sibiu.

Se va discuta despre experiente si puncte de vedere interesante, utile, pragmatice si reflexive, despre ce este esecul, care sunt cauzele lui, cat de usor/dificil il depasim si mai ales cum.

Medieseanca Andreea Marian – instructor Parenting by Connection, antreprenor in educatia infantila, fondatoare a proiectului Mana in Mana cu Fericirea, face parte din invitatii conferintei, alaturi de inca sapte speakeri. 

Locatia: Hotel Continental Forum, Sibiu 

Numar estimat de participante: 100 – 150 de persoane 

Speakerii invitati:

 • Mirela Retegan – Fondator Gasca Zurli
 • Roxana Gabor Iliescu – jurnalist, family mediator, practician The Journey, formator, family and relationship coach
 • Dana Lupsa – Fondator Asociatia Happy Moms, antreprenor, lector doctor in management
 • Lidia Badila – specialist in comunicare/ PR, antreprenor (owner Dalin Events), blogger
 • Casiana Cotofana – Fondator LadyUP Sport & Lifestyle Concept si GYMBOdance Sport Center Sibiu – Grip
 • Aura Bianca – fondator Gripads Agency si proprietar Jad SPA Sibiu
 • Ioana Andrievici – antreprenor, autor, negociator si trainer in negociere 
 • Scopul conferintei este motivarea mamelor ȋn a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de femei si mame care inspira prin realizarile si forta lor.

  Scopul subsidiar este strangerea de fonduri pentru organizarea, in toamna acestui an, a unei serii de workshop-uri pe teme de interes unui antreprenor, pentru mamicile sibiene care au o afacere de tip start-up. In cele patru ore alocate evenimentului sunt pregatite cateva momente frumoase pentru doamnele participante, cum ar fi un recital vocal sustinut de catre Teodora Birsan, o tombola cu premii oferite de partenerii asociatiei, un foto corner, precum si alte cateva surprize. Partenerii principali ai evenimentului sunt Synevo si Feleacul.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *