Film de promovare a Mediasului cu imagini furate

Ieri, cand m-am documentat pentru articolul cu participarea sportivilor medieseni la Jocurile Internationale ale Copiilor, in Lituania, am descoperit ca delegatia orasului nostru are un film de prezentare pe siteul oficial al competitiei. Pentru inceput, m-am bucurat fiind prima data cand, la aceasta competitie internationala, Mediasul are un clip de promovare. Dar, dupa ce am dat play, a urmat dezamagirea.

Primele cadre din clip au fost furate (da, furate!) dintr-un videoclip montat de Rares Ciobanasu si prezentat de mine in data de 18 februarie 2017. Rares a aflat cu stupoare ca imaginile cu stadionul municipal apar in alt film, fara sa fie macar contactat de catre cei care au realizat materialul, pentru un accept verbal. 

Nu mai comentez despre restul imaginilor si modul de montaj. Pacat ca Mediasul are un astfel de clip de prezentare, de o calitate foarte slaba! Daca va uitati la celelate materiale postate pe siteul competitiei, va dati seama cum este privita delegatia noastra.

Oare chiar nu stim sa ne promovam? Cei de la Primarie au stiut de acest film de prezentare? Stiu cui apartin imaginile? Primaria si-a dat acordul sa ne promovam delegatia cu acest material strutocamila (4:3 si 16:9)?

UPDATE : Reactia lui Rares Ciobanasu.

“Da. E foarte frumos ca participam si le uram succes mediesenilor nostri. Intr-adevar, asa cum spui Mircea, nimeni nu m-a contactat sa le dau acceptul pentru singurele cadre din acest filmulet care arata profesional, cadre ce sunt montate de mine si pe care le-ai promovat tu cu acordul meu, fireste. Restul cadrelor fiind de o stangacie ce nu merita expusa la o competitie de asemenea anvergura. E pacat ca totul se face in fuga si nu se tine cont de lucrurile esentiale, pt asta sunt dezamagit. As fi ajutat cu mare placere la realizarea unui clip profesional cu care Mediesenii nostri sa se mandreasca. 
Asa cum “youtube” are o politica de protejare a drepturilor de autor in ceea ce priveste muzica copyright, asa este logic si normal sa se aplice si cadrelor video din continutul clipurilor. Aviz celor care au postat clipul. Multumesc Mircea Hodarnau ca esti alaturi de dreptate, ca de fiecare data!” 

Cum se promoveaza ceilalti. Ca sa aveti termen de comparatie. 

Niciun comentariu


  1. Ce tare! Sunt curios cine a realizat videoclipul și a avut atâta curaj. Probabil a luat ceva bani pe realizare…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *