Concert Irene Roth – Halter

Orgelsommer 2017 continua la Biserica Sfanta Margareta. In parteneriat cu Primaria Medias, stagiunea „Orgelsommer 2017“ continua maine, 3 iulie, cu un concert sustinut de Irene Roth – Halter, din Elvetia.
Evenimentul cultural incepe de la ora 19.00, iar intrarea este libera. Programul contine lucrari semnate de J.S. Bach, J.G. Walhter, G. Böhm, G.W. Hertel, J. Stanley, M. Bösch-Schildknecht.


Artista de origine elvetiana Irene Roth-Halter a absolvit, ca muzician si pedagog, Academia de Muzica din Zürich, sectia pian si orga, sub indrumarea profesorilor H. Schicker, H. Gutmann si H.Vollenweider. A urmat studii postuniversitare la Lausanne, avand numeroase distinctii academice in domeniul concertistic si pedagogic. A activat, de-a lungul timpului, in paralel, ca organist si lector universitar in orasele Rüschlikon, Kreuzlingen si Konstanz, din Elvetia si a sustinut numeroase concerte si recitaluri internationale ca organista, pianista si clavecinista, atat ca solista, insotita de cor sau orchestra, cat si ca membra a unor ansambluri de muzica de camera. Ca formare profesionala suplimentara, Irene Roth-Halter este psihanalist, avand o specializare in psihologie clinica, psihopatologie si muzicologie, obtinuta in urma absolvirii Psycho. S. Zürich, ceea ce ii permite sa desfasoare si activitati conexe in domeniul psihoterapiei si muzicoterapiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *