Caravana „Eu sunt 12“ la Medias

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 racoreste Romania oras cu oras, iar miercuri, 5 iulie, ajunge la Medias, in piata Corneliu Coposu. In premiera în Romania, camioanele care aduc racorirea Bergenbier sunt pregatite pentru a crea o zona inedita de experiente senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum si activari de realitate virtuala. Traseul caravanei poate fi urmarit pe www.racorimromania.rosi pe pagina de Facebook Bergenbier Romania.

Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 14.00 in Piata Corneliu Coposu si se adreseaza tuturor mediesenilor care doresc sa experimenteze racorirea si fotbalul.

Cele doua camioane din cadrul turneului vor oferi o experienta reala de gheata, remorca unuia dintre ele devenind un frigider imens, iar in cel de-al doilea camion participantii se vor bucura de o experienta de realitate virtuala – VR. In camionul de gheata, pe langa degustari, mediesenii vor avea parte de scurte filme de prezentare, insotite de show de lumini si lasere.

De asemenea, elementele interactive ale evenimentului constau in competitii pe terenul gonflabil de fotbal , fiind amplasatasi o poarta mecanica, cu un portar care va avea poza lui Bogdan Stelea, unde mediesenii pot primi premii daca reusesc sa înscrie cat mai multe goluri.

Pe tot parcursul desfasurarii „Caravanei Eu sunt 12“, participantii pot castiga mingi, manusi de fotbal cu autograf al vedetelor, precumsi alte obiecte oferite de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *