A fost lansat volumul 3 din seria “Medias 750”

Cu ocazia Galei Medias 750, a fost lansat al treilea volum din seria Medias 750. Cartea a fost tiparita cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relatii Interetnice din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, prin Forumul Democrat al Germanilor din Romania. Prezentul volum, al treilea din serie, cuprinde zece studii semnate de Mihai Chiriac, Petre Besliu Munteanu, Dragos Lucian Tigau, Hansotto Drottloff, Alexandru Bucur, Vasile Marculet, Elena Jampa, Mircea Hodarnau, Ion Mihai Ionescu, Catalina Marculet, Ioan Marculet si Liviu Pintican-Juga. Volumul a fost oferit gratuit perticipantilor la Gala Medias 750.

”Ne folosim de prilejul editarii sale pentru a multumi, in primul rand, autorilor pentru amabilitatea cu care au raspuns solicitarii noastre de a participa la realizarea lui, precum si pentru promptitudinea cu care ne-au pus la dispozitie studiile lor. Fiecare autor a avut deplina libertate in tratarea subiectului ales, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru continutul materialelor publicate. Editorii volumului au intervenit in text doar pentru a proceda la mici ajustari de forma ale acestuia”, scriu editorii volumului in Cuvantul inainte.

Sincere multumiri sunt aduse domnilor Viorel Stefu, muzeograf in cadrul Muzeului Municipal Medias, si Razvan Togan, consilier al Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, care au pus la dispozitia editorilor prezentului volum majoritatea fotografiilor folosite la realizarea anexei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *