Markus Endörfer: Medieseanul care si-a lansat albumul de debut din inchisoare

Azi am bucuria sa va prezint un alt mediesean care a reusit sa se lanseze in showbiz-ul din Germania. Markus Endörfer s-a nascut la Medias, in anul 1983 si s-a mutat in Germania, impreuna cu familia in anul 1990, unde a si debutat discografic.

Pasionat de muzica rap, Markus si-a ales numele de scena AMAR, si a fost cooptat de catre proiectul Kool Savas, de la Optik Records. Primul material discografic “Cho! Hier habt ihr euer Mixtape” a aparut in anul 2007, avand parte de promovare prin intermediul single-ului “S&A”, care a beneficiat si de un  videoclip.

Colaborarea cu cei de la Kool Savas, in anul 2008 la melodia “Feuer”, ii aduce lui AMAR peste un million de difuzari pe youtube.

Succesul in zona muzicala si anturajul nu fac intotdeauna casa buna. In cazul mediesenului cele doua combinate au rezultat o pedeapsa cu privare de libertate, Markus fiind condamnat la inchisoare in septembrie 2013.

In perioada de detentie colaboratorul sau Ercandize s-a ocupat de lansarea albumului de debut a medieseanului. Materialul “Amargeddon 2010” a fost lansat in data de 16 mai 2014, impreuna cu casa de discuri Major Movez Entertainment. Albumul contine melodii compuse de Kool Savas, Ercandize si Moe Mitchell , si colaborari cu rapperi Silla, MoTrip, Timeless, Bosca si Separate. Un an mai tarziu AMAR a fost eliberat din inchisoare.

Albumul de debut a mediseanului a ajuns pana pe locul 51 in topul vanzarilor de albume in Germania. Momentan Markus Endörfer compune si are diferite colaborari pentru cel de-al treilea material discografic, programat pentru lansare in acest an. Mai multe detalii despre AMAR o sa aflam impreuna luna viitoare cand Markus revine la Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *