Marea Adunare de la Blaj aLive 2017 a reunit 10.000 de iubitori de muzica, natura si libertate

10.000 de iubitori de muzica, natura si de libertate din intreaga tara sau de peste hotare si-au dat intalnire pe Campia Libertatii cu unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti si internationale, la cea de-a cincea editie a festivalului Blaj aLive, desfasurat pe 4 iunie 2017.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

 

„Freedom Stage” (scena mare) a fost gazda a trei premiere in Romania: sosirea artistei folk-rock de origine britanica Amy Macdonald (autoarea binecunoscutei melodii „This is The Life”), a irlandezilor de la Walking on Cars si a trupei indie-pop israeliene Lola Marsh, care au oferit cate un spectacol senzational celor sositi la Blaj, la intrecere cu indragitele trupe romanesti: Alternosfera, Coma sau Suie Paparude. Daca artistii au impresionat cu sound-urile pline de energie, show-uri de lumini si proiectii unice, nici fanii nu s-au lasat mai prejos, acestia sustinandu-si trupele preferate si dansand cu pasiune pe Campia Libertatii.  

 

O alta premiera pentru un festival din Romania a fost reprezentata de aducerea unui cort „Kayam”, cu 6 cupole, 14,5 m inaltime la varfuri si 5 m deschidere laterala, care are o capacitate de 10.000 de persoane. Acesta a acoperit scena principala, Freedom Stage, pentru ca participantii la Blaj aLive sa se poata feri de soare si bucura in voie de concerte.

 

Pe langa participarea la spectacole sau la activitatile creative, pasionatii de tehnologie au avut ocazia sa-si publice pozele si sa-si exprime creativitatea pe retelele sociale, folosind hastag-ul oficial al festivalului: #blajalive. Continutul realizat si postat de ei a fost afisat in timp real pe un Feedwall, powered by ZeList Monitor. Acesta a putut fi urmarit pe website-ul oficial al festivalului (www.blajalive.ro) si pe un ecran din perimetrul evenimentului, putand fi astfel apreciat de toti participantii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *