Caravana recrutarii BOSCH ajunge la Medias!

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizeaza  joi, 15 iunie 2017, o caravana de recrutare in Medias, prin care vizeaza promovarea oportunitatilor de cariera din cadrul locatiei BOSCH din Blaj. In cadrul evenimentului, care se va desfasura la Hotelul Traube, ai posibilitatea de a interactiona cu echipa de resurse umane si cu reprezentanti ai departamentelor tehnice BOSCH.

Evenimentele din anii anteriori si mai ales cele din 2017 (Petrosani, Alba Iulia, Tarnaveni, Hunedoara si Deva) s-au bucurat de participarea unui numar mare de specialisti, studenti si masteranzi,  interesati de oportunitatile de cariera din cadrul companiei.  Caravana Recrutarii BOSCH se adreseaza celor interesati sa faca pasul spre o cariera de exceptie, intr-o echipa talentata si motivata.

Sunt asteptati absolventi (dar si studenti) de studii UNIVERSITARE tehnice, in domeniile mecanica, electromecanica, electrica, electronica, automatizari, dar si mecanici si electricieni.

Vino cu CV-ul tau, joi 15 iunie, la Hotelul Traube din Medias, intre orele 12.00 – 18.00.

De ce te-ar interesa o cariera la BOSCH?

Pentru ca BOSCH inseamna inovatie si educatie, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenti, internship, pachet de relocare si transport dar si activitati after-work oferite angajatilor prin programul Living in Blaj.

Vrei sa stii mai multe? Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com si iti raspundem in aceeasi zi!

Afla toate detaliile aici:

http://www.bosch-career.ro

https://www.facebook.com/boschromania/

www.boschrexroth.ro/cariera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *