Apel pentru salvarea vietii a 15 copii cu malformatii congenitale grave

O echipa internationala de medici, condusa de prof. Rob Martin, Presedintele Societatii Britanice de cardiologie pediatrica, va veni la Sibiu, in prima parte a lunii iunie 2017, pentru a realiza o serie complexa de interventii chirurgicale asupra a 15 copii care sufera de malformatii congenitale grave.

Cei 15 copii, din judetele Sibiu, Alba, Brasov si Timis, provin din familii care intampina dificultati financiare, reprezentand cazuri sociale. Pentru a veni in sprijinul acestor copii, Fundatia Polisano, impreuna cu Spitalul European Polisano, a invitat la Sibiu mai multe echipe de medici din Anglia si Suedia, care, alaturi de doctorii Spitalului European Polisano, vor realiza interventiile chirurgicale necesare. Costurile acestor interventii urmeaza a fi acoperite in urma unei campanii initiata de Fundatia Polisano.

„Prin intermediul acestei campanii, Fundatia Polisano urmareste sa acopere costurile echipamentelor medicale necesare, precum valve, catetere si diverse alte consumabile, atat de necesare salvarii vietii acestor micuti. Suma necesara este de aproximativ 30.000 de euro. Spitalul European Polisano face un efort pentru acoperirea unei parti a cheltuielilor din cadrul acestei actiuni, dar facem apel la generozitatea intregii comunitati sibiene pentru a salva vietile acestor copii“, anunta Catalina Costache, directorul executiv al Fundatiei Polisano.

Interventiile chirurgicale sunt programate intre 10 si 16 iunie, la Spitalul European Polisano din Sibiu. Cei care doresc sa sprijine aceasta actiune pot face donatii in contul in lei al Fundatiei Polisano, RO69BRDE330SV84826373300, deschis la BRD-GSG, cod SWIFT BRDEROBU.

Pentru mai multe informatii:

Catalina Costache, director executiv al Fundatiei Polisano, telefon: 0799.767.907

E-mail: fundatia@polisano.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *