JYSK Romania deschide cel de-al 44-lea magazin din tara in Medias

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 44-lea magazin din tara in Medias. Cu o suprafata totala de 900 mp, JYSK Medias va fi inaugurat joi, 1 iunie a.c., in Centrul Comercial Intercora din soseaua Sibiului, Medias, incepand cu ora 08.00.  

„JYSK Medias este cel de-al cincilea magazin pe care il inauguram in acest an, an de-a lungul caruia ne-am propus sa deschidem intre 12 si 15 magazine noi in tara. Pana acum, 2017 a insemnat o focusare in zona de sud si de est a Romaniei, am ajuns in Alexandria, Bals si Vaslui si am deschis un al doilea magazin in Craiova, iar acum venim cu o noua destinatie de cumparaturi pentru locuitorii din centrul tarii, unde brandul JYSK este cunoscut si apreciat de multi ani. Ca de obicei in ziua deschiderii unui magazin nou, le-am pregatit clientilor un eveniment special, iar timp de o saptamana vom avea o campanie cu oferte de deschidere foarte bune, asadar locuitorii din Medias au multe motive sa ne viziteze”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

In ziua deschiderii JYSK Medias, pe 1 iunie, incepand cu ora 08.00, clientii sunt invitati la un eveniment special, in cadrul caruia se pot bucura de un mic dejun gustos format dintr-o cafea buna si energizanta si un croissant, de o atmosfera vesela, de muzica si baloane. Cei mai matinali cumparatori vor fi rasplatiti cu un cadou. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata, pernele fiind una dintre categoriile de baza ale brandului JYSK.   

“Echipa magazinului JYSK Medias este gata sa ii intampine pe clienti incepand cu data de 1 iunie. Ne-am pregatit indelung pentru aceasta deschidere, astfel incat vizitatorii nostri sa gaseasca in magazinul nostru cele mai bune servicii si toate produsele de care au nevoie pentru locuinta lor. Gama noastra include piese de mobilier de interior si mobilier de gradina in stil scandinav, decoratiuni si textile pentru casa, precum si produse destinate unui somn sanatos – saltele, plapumi, perne, lenjerii de pat”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK Medias.

Clientii pot gasi toate informatiile despre ofertele si evenimentele de deschidere pe www.JYSK.ro/medias, iar pentru o oferta completa, cu toata gama de produse JYSK pot accesa magazinul online www.JYSK.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *