Gasca Zurli, maine la Sibiu

Maine, 28 mai a.c., copiii vor fi in centrul atentiei la Shopping City Sibiu, unde vor avea loc, incepand cu 10:00, diferite activitati pentru cei mici si pentru intreaga familie si un spectacol vesel sustinut de Gasca Zurli, iar accesul este liber la toate evenimentele. Pentru cei care prefera activitatile sportive, in zona Fun, amenajata in parcarea Shopping City Sibiu, in zona KFC, vor avea loc concursuri de stafeta, probe de indemanare si coordonare, cum ar fi aruncarea baloanelor cu apa la tinta, jocuri de twister si va fi amenajat un ring de dans pentru micutii dansatori.

Tot in zona activitatilor sportive, copiii vor putea descoperi jocurile de altadata si vor putea simti copilaria parintilor, jucand sotron, tarile sau ratele si vanatorii.

Cele mai mari surprize pregatite de Shopping City Sibiu cu ocazia Zilei Copilului, vor avea loc pe scena mare, amplasata tot in zona KFC din parcarea centrului comercial, de la 14:00 si 17:00. La ora 17:00 va incepe cel mai asteptat moment al zilei: show-ul vesel marca Gasca Zurli, cea mai mare companie de animatie pentru copii, din Romania, care ii va surprinde cu magia spectacolului pe cei mici prezenti la Shopping City Sibiu.

Teatrul Gong va pune in scena teatrul de papusi „Sarea in bucate” de la Teatrul Gong, care se adreseaza atat celor mici,cat si adultilor, are o durata de 50 de minute si este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

La Shopping City Sibiu, copiii creativi sunt asteptati in zona Atelier de Creatie, unde, lucrand impreuna, vor face cel mai lung desen pe asfalt si vor lucra origami. Ei isi vor putea testa abilitatile creative folosind materiale neconventionale, cum ar fi seminte, din care vor realiza tablouri, sau pasta Fimo, cu care vor desena.

Distractia de duminica, 28 mai, de la Shopping City Sibiu, nu se limiteaza la competitii sportive si ateliere creative. Va fi organizata o zona recreationala, care va gazdui jocuri de popice, badminton, tir cu arcul, baschet, tenis de masa si ture cu biciclete MTB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *